Όλη η αλήθεια για τις υποτιθέμενες φωτογραφίες της συντρόφου του Τόμας - Ποια είναι η κοπέλα που ποζάρει χαμογελαστή και ποια η σχέση της με την Ιωάννα

Πολλά δημοσιεύματα κυκλοφόρησαν σήμερα που ήθελαν την Ιωάννα Ζεμπερλίγκου, την σύντροφο του Τόμας Πρωτόπαππα, να... χαμογελά ξανά ενάμιση μήνα μετά τον χαμό του αγαπημένου της. Στο λογαριασμό της στο facebook ανέβασε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η όμορφη Ιωάννα τις φωτογραφίες αυτές, στις οποίες την βλέπουμε να χαμογελά και να τρώει! Ωστόσο, η αλήθεια είναι -σύμφωνα με το ρεπορτάζ του entertv.gr-πως η ξανθιά κοπέλα της φωτογραφίας δεν είναι η Ιωάννα, αλλά η αδελφή της, Κατερίνα!
Η Κατερίνα Ζεμπερλίγκου είναι εξίσου όμορφη με την αδελφή της και την έχουμε δει στη μικρή οθόνη, καθώς συμμετείχε στην εκπομπή “Η εκδίκηση της ξανθιάς”, την οποία παρουσίαζε ο Γιώργος Λιάγκας. Το μπέρδεμα δεν ήταν δύσκολο να συμβεί, καθώς οι δύο αδελφές μοιάζουν πολύ.
Η Ιωάννα έμεινε στο πλευρό του αγαπημένου της για όσο καιρό εκείνος νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ. Η νεαρή κοπέλα ήταν απαρηγόρητη μετά το χαμό του Τόμας και έχει ακόμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook κοινές τους φωτογραφίες από παλιές, ευτυχισμένες στιγμές.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...